Hétfő-Szerda: 16:00-20:00 Kedd-Csütörtök: 8:00-12:00 Péntek: változó
+36 1 501 3917
 • Лечение детского аутизма в клинике Мардалейшвили https://www.autism-mmc.ru/
 • Коррекция аутизма у детей в больнице https://www.autism-mmc.com.ua/
 • Koronavírus Tájékoztató  Tisztelt Pácienseink!

  A koronavírussal kapcsolatban a következőkben kérjük szíves együttműködésüket:

  Az eddigieknél is szigorúbban vesszük az időpontra történő ellátást! Minden esetben, ha halaszthatatlan orvosi ellátásra van szüksége, telefonon kérjen időpontot! Kérem, az asszisztensek kérdéseire válaszoljon türelmesen, a járvány miatt most részletesebb kikérdezés után adnak időpontot, tanácsot, vagy kapcsolják az orvost.

  Az időpontra a lehető legpontosabban érkezzen, ezzel is lerövidítve az orvosi váróban történő tartózkodást. Ha megérkezik, kérjük, kopogjon be az asszisztenshez, jelezve, hogy megérkezett!

  Ha lázas beteg, semmiképpen ne jöjjön be a rendelőbe, telefonon hívjon minket!!Az asszisztensek ki fogják kérdezni a tünetekről, és ha szükséges, hívását az orvoshoz kapcsolják. Ha Ön lázas beteg, és tudomása van arról, hogy koronavírussal fertőzött beteggel érintkezhetett, hívhatja a következő ingyenes zöldszámok valamelyikét is:  06-80-277-455, vagy 06-80-277-456.

  A járvány alatt a háziorvoshoz leletek, szakorvosi ambuláns lapok megbeszélése végett ne kérjen időpontot, ezeket e-mailben el tudja nekünk küldeni. Az e-mailekre szükség esetén igyekszünk válaszolni. E-mail címünk: sasadmedkft@gmail.com

  A szükséges gyógyszereit telefonon kérje, a rendelés második felében, azaz délelőtt 10-11.30, délután 18-19.30.-ig. Telefonon történő kérése alapján a recepteket felírjuk, azok felkerülnek az elektromos térbe. A gyógyszereit TAJ kártyája és személyi igazolványa bemutatásával bármelyik magyarországi gyógyszertárban kiválthatja, papír alapú recept nélkül. A járvány miatt, hasonlóképpen, meghatalmazás nélkül kiválthatja hozzátartozói, közeli ismerősei elektronikus receptjeit is, ehhez a hozzátartozója nevének és TAJ számának ismerete, valamint az Ön személyi igazolványa szükséges.

  Összességében kérjük Önt, hogy csak indokolt esetben, és akkor is csak előzetes, telefonon történő időpontkérés után keresse fel a rendelőt! A lakóhelyét, különösen, ha Ön idős, vagy krónikus beteg, csak halaszthatatlan ügy miatt hagyja el, lehetőség szerint akkor is kerülje a zsúfolt tömegközlekedési eszközöket, és az egyéb helyeket, ahol tömeg van!

  Vigyázzunk magunkra és embertársunkra, a járvány terjedésének megfékezése minden ember fegyelmezett közreműködésén is múlik! 

  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  Dr. Sághi Katalin, Wágnerné Sümegi Éva, Hortobágyi Gábor